Despre noi vechi

Scurt Istoric

  • 1978 – Prima carte Colour Me Beautiful, a fost scrisă de Carol Jackson, în 1978. În același an a luat naștere si institutul, în Statele Unite ale Americii.

  • 1983 – În 1983, Mary Spillane, a adus CMB în Marea Britanie. În același an, ajunge și în alte țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu.

  • 1999 – Chris Scarles a cumpărat majoritatea acțiunilor și a condus compania alături de Mary Spillane până în anul 2000.

  • 2016 – Cliff Bashforth a cumpărat compania în Iunie 2016, mutând domiciliul institutului în Marea Britanie.

  • 2018 – Marilena Petrache a obținut certificările necesare pentru a putea a reprezenta oficial Academia Colour Me Beautiful, în România 

Old big book and pen with blue ink

Marilena Pertrache

Trainer și consultant de imagine

Marilena Petrache este Consultant de Imagine de peste 14 ani. Începând cu anul 2018 a devenit reprezentant autorizat și Trainer al Academiei de consultanță de imagine Colour Me Beautiful, Londra, ceea ce îi permite să formeze consultanți de imagine pe teritoriul României. Serviciile oferite de Marilena: Image Consultancy, Business Etiquette trainer și Personal Shopper se ridică la standarde internaționale prin studiile acreditate ale Școlii de Fashion „Accademia dell Lusso”, din Milano, Academia de consultații de imagine „Colour me beautiful” din Londra, Institutul Diplomatic Român, cursurile de protocol și etichetă diplomatică și Relațiile Publice din cadrul Universității de Jurnalism din București.

Marilena consideră că deși nu poți CONTROLA ce gândesc ații, poți INFLUENȚA modul în care ești perceput, creându-ți o imagine pozitivă conform stilului și personalității tale. Educația, inteligența și experiența nu vorbesc de la sine atâta timp cât nu le oferim și un „ambalaj” corespunzător, adică imaginea ta.

Absolventi

Colour Me Beautiful Romania

Colour Me Beautiful

În viața de business ai o singură șansă de a face o primă impresie: fii sigur că este bună! Colour Me Beautiful este recunoscut ca lider international in industria de styling, imagine si culoare. Consultanții nostri de imagine schimbă calitatea vietii atât a bărbaților cât și a femeilor in Europa, Africa și Orientul Mijlociu de peste trei decenii. Misiunea noastră este să ajutăm oamenii de toate vârstele, din toate mediile sociale și profesionale, indiferent de bugetul de care dispun să își construiască cea mai bună variantă a lor - indiferent că își doresc o sesiune de make-up, o consultanță completă de imagine sau o sesiune de shopping personalizată. Te putem asigura că serviciile consultanților noștri de vor îndruma către "o nouă variantă a ta".