Retail

Training-ul CMB

Training-ul CMB pentru zona de retail deține informații de ultimă oră. Metodele noastre oferă cursanților soluții rapide în efectuarea analizei de culoare și stil așa încât: - Identificarea stilului personal al clientului să fie identificat rapid - Să selecteze cele mai bune obiecte vestimentare pentru client - Să dentifice accesoriile care i se potrivesc clientului - Să crească vânzările de obiecte vestimentare și accesorii ale magazinului - Să genereze business repetat Tehnicile de vânzare folosite în cadrul training-ului CMB Retail, vor ajuta personalul din departamentul de vânzari să își atingă maximul de potențial

Training-ul poate include:

Dezvoltarea unei strategii de abordare eficientă și politicoasă a serviciilor “Customer care”

Cum să asiști clientii eficient

Cum să identifici anumite nevoi ale clientului prin identificarea stilului său personal

Tehnici de abordare la cabina de probă

Tehnici de vânzare specifice

Cum să închizi vânzarea

RETAIL CONSULTANCY

Multi fashion retailers si boutique-uri apeleaza la serviciile cmb in nenumarate feluri pentru a genera loialitatea consumatorului si pentru a-si creste vanzarile. Scopul nostru este sa facem din experienta de shopping, o experinta pozitiva de care clientii sa isi aduca aminte cu placere si sa isi doreasca sa o repete. Fie ca folosim elemente vizuale pentru design-ul magazinului sau aranjarea produselor sau dezvoltam experințe de neuitat pentru clienti.

IN-STORE EVENTS

Serviciul CMB RETAIL poate isi poate oferi cei mai buni Stilisti Personali pentru a sfatui si consilia clientii magazinului in cadrul programelor care au ca scop, cresterea vanzarilor si fidelizarea clienților.  Scopul nostru este sa facem din experienta de shopping, o experinta pozitiva de care clientii sa isi aduca aminte cu placere si sa isi doreasca sa o repete. Fie ca folosim elemente vizuale pentru design-ul magazinului sau aranjarea produselor sau dezvoltam experințe de neuitat pentru clienti.

  • Analiză de culoare
  • Personal shopping
  • Sfaturi fashion pentru fiecare sezon
  • Identificarea accesoriilor potrivite
  • Personal styling
  • Lecții de Make-up
  • Schimbări totale de look
  • Planning garderobă

CAMPANII SI PROMOTII PRODUS

Demonstrații de analiză de culoare, make-up sau consultanțe de stil

Styling fashion shows

Prezentări Style update - culorile și stilurile sezonului în curs

Un nou make-up de zi

Promoții sau concursuri în care premiul constă în servicii sau produse marca Colour Me Beautiful